DE GENOCIDE OP ONZE OUDEREN EN GEHANDICAPTEN IS BEGONNEN!

Is al jaren zo hoor. Ons Moeder is ook makkelijk naar de hemelpoort verstuurt. Ze geven ze gewoon morfine, niets te drinken en eten, zijn ze zo weg. Tweede kamer probeer het ook al via de zogenaamd ondragelijk lijden constructie. Mensen die hemelen zijn kunnen toch niet meer getuigen dat ze tegen hun wil zijn ingespoten.

eunmask

Duizenden ouderen, zieken en gehandicapten hebben de afgelopen weken van hun gemeenten te horen gekregen dat zij vanaf 1 januari volgend jaar geen of veel minder thuiszorg krijgen. Ze moeten maar een beroep doen op hun familie, buren of andere vrijwilligers. (Degenen die geen familie of hulp hebben zijn hiermee ten dode opgeschreven!)

ouderengenocideTegelijkertijd kondigen zorginstellingen massaal ontslagen aan.

De gevolgen van de decentralisatie van grote delen van de zorg naar de gemeenten beginnen nu zichtbaar en voelbaar te worden, constateert Abvakabo FNV, die inmiddels 20.000 handtekeningen heeft verkregen onder een lopende petitie de zorg ’te redden’.
Desastreus

Corrie van Brenk, voorzitter van de vakbond: „Mensen beginnen te voelen wat de desastreuze gevolgen zijn van het kabinetsbeleid. Als we nu niets doen wordt 2015 een zwart jaar voor ouderen, kwetsbare kinderen en zieken. We moeten tot het uiterste gaan om de zorg te redden. Om de kwaliteit van de zorg…

View original post 278 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s